Výběrová káva se šťavnatou chutí, lehce nasládlá, kořeněná, krémová v šálku, s velmi plným tělem a příjemnou jemnou aciditou.
V kávě ucítíte melasu, kakao, květiny, med, čokoládu, třtinový cukr, červené a tropické ovoce.
Přírodní podmínky jsou v brazilském regionu Canastra perfektní pro pěstování kávovníků v čisté přírodě, a proto se zde produkuje vysoce kvalitní káva s jedinečnou identitou.
Farma: Santa Maria
Region: Canastra
Farmář: Alberto Carlos Proenca
Odrůda: CUTAÍ AMARELO IAC 62
Proces zpracování: Kontrolovaná fermentace
Kategorie: | Výběrová káva |
---|
Tato výběrová káva pochází z farmy Santa Maria v brazilském regionu Canastra, kde se kávovníky pěstují udržitelným způsobem, s respektem k přírodě. Zrna jsou zpracovány procesem Controlled Fermentation.